Over ons

Profielfoto
Sinds mei 2017 ben ik de trotse moeder van Liora. Een prachtige dochter al zeg ik het zelf. Liora werd 10 dagen te vroeg geboren en was veel lichter, dan ze van te voren hadden gedacht. Ze was te zwak om alleen borstvoeding te drinken en moest wat aanvulling krijgen.

Gelukkig kwam na 2 dagen mijn borstvoeding op gang en konden we na een week volledig borstvoeding geven. Inmiddels is Liora 7,5 maand en is ze een lekker mollige baby. Ze krijgt nog steeds lekker de borst bij mij en dit vullen we aan met broodkorstjes, groente en fruit.

Ik vind het leuk om mijn haar in een fel kleurtje te verven en houdt van uitgesproken kleding. Ik heb geen enkele broek in mijn kast liggen. Ik draag voornamelijk jurken en af en toe een rok. Toen ik borstvoeding ging geven stuitte ik op een probleem, want sommige kleding is gewoon niet geschikt om in te voeden.

Ik wilde nog steeds de toffe kleding waar ik normaal voor val, maar dan geschikt om in te voeden. Pfoe, vind dat maar eens! Gelukkig ben ik daar inmiddels best goed in geworden, maar het is altijd een flinke zoektocht. Daarom doe ik dit harde werk niet alleen voor mezelf, maar ook voor jou! Op deze website dus allerlei toffe kleding en hoe ze te combineren met als bijkomend voordeel: Je kan er ook in voeden.

Have fun en geniet van het shoppen en je kleine natuurlijk!