Baby verzorging

Je wilt natuurlijk het best voor je kleintje. Dat geldt ook als het aankomt op hygiene en verzorging. Iedere moeder heeft een onwijs lange babyuitzet lijst afgewerkt aan het einde van de zwangerschap. Of in ieder geval je bent zo’n lijst tegen gekomen en je hebt je afgevraagd of je het allemaal nodig hebt.

Verzorging van de baby, lekker badderen.

In dit artikel een aantal een paar producten die essentieel zijn voor de verzorging van mijn kleine meisje. Deze producten zijn wat mij betreft beste keus! En ik ga je precies vertellen waarom.

Verzorging van het huidje

Normale hydrofiel doeken zijn een must en je denkt eerst heb ik zo’n XXL doek ├ęcht nodig. Ik heb er zelf inmiddels een stuk of zes en ik ben er ontzettend gelukkig mee. Mijn kleine meisje kan helemaal in zo’n doek gewikkeld worden na het badderen. Ook past zo’n grote doek veel beter in het ledikant als hoofdlapje, dan een kleine doek. Je hebt bijvoorbeeld van deze doeken bij HEMA. (zie rechts)

Verzorging van de billetjes

Ik wil niet meer anders dan de baby lotion wipes sensitive van HEMA. De geur is aangenaam, er zitten niet heel veel ingredienten in. Ik heb een aantal andere merken doekjes geprobeerd, maar ik vond het allemaal niks. Het belangrijkste je hebt niet zoveel doekjes nodig om de billetjes goed schoon te krijgen. Bij andere doekjes was dat wel eens anders. HEMA verkoopt de doekjes als pak van 3. Ikzelf koop ze altijd in bulk, zodat ik weer 9 pakken in de commode kan leggen. Bij HEMA hebben ze ook heel leuke tissueboxen voor baby wipes. Heel handig op de commode, vooral als je last hebt van een spuitluier.

Verzorging van de kleding

Op een gegeven moment ging mijn kleine kwijlen. Ongelofelijk wat een hoeveelheid kwijl er dagelijks uit haar mondje kwam. Heel zielig als haar shirt of jurk helemaal doorweekt is. Toen heb ik de sjaal slabbertje ontdekt. Je kan het echt gebruiken als een accessoire om een outfit af te maken en het is functioneel, want je baby krijgt het niet koud door natte kleding. Verder zie je vaak van die stoffen slabbertjes, met een gat erin voor het hoofd. Heel handig zijn die, dus daar had ik er al een aantal van gekocht en bij de eerste hapjes in gebruik genomen. Tot dat mijn meisje een afneembare slab cadeau kreeg. Wat een verademing en het scheelt ook nog eens bergen was.